Ostico – Βέροια

George_Chatzis

Ο Γιώργος Χατζής είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Οστεοπαθητικής, Φυσικοθεραπείας και Βελονισμού στη Βέροια Ημαθίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση την Θεραπευτική Άσκηση.

Στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών του πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με κύριο αντικείμενο την ορθοπεδική αποκατάσταση. Έπειτα εργάστηκε ως κλινικός φυσικοθεραπευτής στο Δημόσιο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Αμυνταίου, του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας. Από το 2020 έως και σήμερα εργάζεται για την OSTICO.

Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές ολοκλήρωσε σεμινάρια Μυοπεριτονιακής Απελευθέρωσης (ERGON IASTM Technique), εξειδικεύτηκε στη χρήση ξηράς βελόνας για την αντιμετώπιση μυοπεριτονιακού πόνου (Dry Needling) και πιστοποιήθηκε στο Manual Therapy (Mulligan manual therapy). Επίσης είναι πιστοποιημένος θεραπευτής κλινικής αξιολόγησης κάτω άκρων και κατασκευής ορθωτικών πελμάτων έσω υποδήματος.

Έχει λάβει μέρος στο 4ο Πανελλήνιο συνέδριο του Τμήματος Μελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού, της Ελληνικής Εταιρίας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ΕΕΦΙΑΠ, με δυο προφορικές και μια αναρτημένη ανακοίνωση καθώς επίσης έχει συγγράψει και δημοσιεύσει τρια άρθρα στο JMNI (Journal of Musculoskeletal and Neuronal Interactions).